Menu Sluiten

Distributeurs Verlichting Voor Bedrijven

Fosfari helpt u bij het vinden van de juiste verlichting voor uw project. Met ons gepassioneerd team van productspecialisten, grafische vormgevers, interieurarchitecten en lichtontwerpers plaatsen we de ruimte in het gepaste licht.

Fosfari helpt u bij het vinden van de juiste verlichting voor uw project.

Werken met licht is puur specialistenwerk. Dat weten we bij Fosfari als geen ander en daarom maakt onze expertise het verschil. Met ons gepassioneerd team van productspecialisten, lichtontwerpers en technisch ondersteuners plaatsen we uw ruimte in het gepaste licht.

Met het gepaste licht maken we een ruimte groter, kleiner, veiliger, gezelliger. Van woning naar kantoor of fabriekshal, van dorpsplein of station. Elke omgeving vraagt om haar eigen lichtplan. We volgen daarbij een duidelijke filosofie: niet de lichtbron zelf is doorslaggevend, maar wel het effect ervan op diegene die er leeft, werkt, ontspant, slaapt.. “Form follows function” is ook ons adagium.

Toepassingen

Lichtstudie / Lichtontwerp

Fosfari heeft bijna 20 jaar ervaring in het ondersteunen van architecten, ontwerpers en ingenieurs bij het realiseren van hun projecten. Het ontwerpteam van Fosfari heeft meer dan 50 jaar gecombineerde ervaring in de verlichtingsindustrie. We helpen architecten, ontwerpers en planners bij het realiseren van projecteisen vanaf de conceptfase, of adviseren over de beste armaturen en oplossingen om de gewenste lichteffecten te bekomen binnen de beperkingen van een bepaalde toepassing. 

88107988810798

More info

tags: Lichtexperts – Straatverlichting – Veiligheidsverlichting – Verlichting Van Kunst – Huisverlichting – 

Wenst u meer info over distributeurs verlichting voor bedrijven kijk dan vlug op https://www.fosfari.be/nl | Distributeurs Verlichting Voor Bedrijven

Verlichting | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Distributeurs verlichting voor bedrijven

nl fr home branches diensten onderzoek sociaal juridisch leefmilieu partners contact coronavirus sociaal newsletter over f.e.e. F.e.e. Is de vereniging van bedrijven die op de belgische markt actief zijn als fabrikant invoerder distributeur of dienstverlener in het domein van elektrische installatiematerialen sanitair en verwarming elektrohuishoudapparaten toepassingen voor verlichting testen meetapparatuur batterijen en technisch onderhoud. Meer info info coronavirus fee helpt haar leden met onderzoek sociaal juridisch leefmilieulid worden toon alle fee nieuws .. Nationaal akkoord psc .toon alle evenementen er zijn momenteel geen evenementen gepland. Fee helpt haar leden in installatiemateriaal deze groep verenigt de invoerders en fabrikanten van elektrotechnisch installatiemateriaal voor de industrieumlle tertiaire en residentieumlle markt. Meer info elektrohuishoudapparaten deze groep bestaat uit de producenten en invoerders van elektrohuishoudapparaten. Meer info dist.

zondag februari english franais english franais zondag februari login produkten nieuwe producten promoties downloads contacteer ons de firma iso covid login job matedex website nieuws produkten nieuwe producten promoties downloads contacteer ons de firma iso covid login job matedex website nieuws job matedex graag uw mening distributeurs verlichting voor bedrijven zijn zeer populair Mailingabonnement. Filters esd nieuwe producten categorieeumln soldeer en desoldeer rookafzuigsystemen antistatische produkten werktuigen antistatic furnitures stockage en transport pcb components processing and dispensing meten verlichting en vergroting chemischeprodukten kabels connectors en krimpkousen passieve componenten tapes en adhesives em beveiliging hier zijn de vacatures bij matedex. Technisch verkoper binnendienst wij zijn op zoek naar een commercieel en administratief medewerker binnendienst meer info bekijken over distributeurs verlichting voor bedrijven Een ervaren en gemotiveerd persoon met een technische achtergrond of gelijkwaardige ervaring en affiniteit .

Wetenswaardigheden over Distributeurs verlichting voor bedrijven

over onshistoriekvacatures productenzonnepanelen en omvormersnieuwsprojecteneventsfilialencontact triconnectklant worden nlfr engagement trilec is de belgische familiale groothandel in kabels lampen en verlichting installatiemateriaal industrile componenten domotica data en parlofonie elektro. Op oktober begon lampencentrale als een bescheiden nmanszaak in lampen. Vandaag is trilec uitgegroeid tot n van de grootste belgische distributeurs van elektrotechnisch installatiemateriaal componenten voor automatisering en sturing hvac kabels verlichtingsinstallaties en slimme elektronica. Een gemotiveerd en dynamisch team van medewerkers staat iedere dag ten dienste van de klant. De basis voor de constante groei was al van bij de start aanwezig. Immers naast de aandachtige opvolging van ons productenaanbod ligt het accent bij trilec vooral op een sterke die.