Menu Sluiten

Duurzaam Lichtplan

Integratech – LED partner voor lichtplanner en installateur. Woningbouw, interieurinrichting, winkelinrichting, rust- en ziekenhuizen, scholen, kantoorbouw en industrie, overal werden onze energiezuinige oplossingen toegepast en met succes.

LED specialist en partner van lichtplanner en installateur

Bij Integratech leveren wij betaalbare en kwaliteitsvolle LED-verlichting tot bij de professionele partner. Winkelinrichting, rust- en ziekenhuizen, scholen, kantoorbouw en industrie, overal werden de energiezuinige oplossingen toegepast en met succes. Een rechtstreeks gevolg van de kwaliteitsvolle producten en de nodige flexibiliteit die wij hanteren.

Aan de productselectie wordt dan ook de grootste aandacht besteed. Bij het selecteren van ons compacte assortiment industriële en functionele verlichting is naast kwaliteit ook installatiegemak een belangrijke vereiste of het product wordt opgenomen of niet.

Onze LED Verlichting

Moest de installateur toch kampen met problemen voor, tijdens of na de plaatsing kan hij rekenen op uitgebreide service vanuit Integratech. Op deze manier is  de installateur verzekerd van een installatie zonder zorgen.

Sinds de opstarting in 2009 is Integratech inmiddels uitgegroeid tot een prominente speler in de Belgische verlichtingsmarkt. Bedankt voor uw vertrouwen de voorbije 10 jaar!

52926555292655

Meer info

tags: Industriele Led Verlichting – Led Partner – Led Verlichting – Kantoorverlichting – Winkelverlichting – 

Wenst u meer info over duurzaam lichtplan kijk dan vlug op https://www.integratech.be/nl/ | Lichtplan met focus op duurzaam omgaan met de energie

Verlichting | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Duurzaam lichtplan

skip to content menu menu startpagina de megagids voor duurzaam bouwen renoveren en verbouwen nieuwbouw wordt vandaag zo duurzaam mogelijk gerealiseerd maar ook wie zijn huidige woning wil renoveren is gebaat bij een toekomstgerichte en milieuvriendelijke visie. Toch is het niet eenvoudig. Letterwoorden zoals ben epb en epc maken de informatie rond duurzaam wonen al snel overbodig complex. Met de onderstaande informatie trachten wij klare wijn te schenken. Want duurzaam bouwen verbouwen of renoveren is een ticket naar een eerlijke woning en investeringen die zichzelf terugbetalen. Waarom is duurzaam wonen nu belangrijk we eisen van bedrijven en producenten dat ze duurzaam te werk gaan. Daarnaast kiezen steeds meer mensen er zelf voor om duurzaam te wonen. Dat wil zeggen zonder dat mens dier en het milieu er onder moet lijden duurzaam lichtplan grote maten Door de klimaatverandering worden we met de neus op de feiten gedrukt er moet een betere balans komen in wa.

menu nl homepage over ons over maes iv wat doen wij onze werkwijze veiligheid realisaties gerealiseerde werken fotoalbum video s contacteer ons onze partners vacatures contacteer ons nederlands franccedilais onze werkwijze stap bezoek u bezorgt ons het lastenboek of er wordt een plaatsbezoek gepland. Stap offerte aan de hand van de mogelijkheden wordt een passende offerte opgesteld waarvan een toegepast lichtplan een onderdeel kan vormen Het scala van duurzaam lichtplan Stap planning wanneer wij de mogelijkheden met u hebben doorgesproken wordt een planning opgesteld met daarin de levertijden en data van installatie. Stap communicatie tijdens de installatie van uw lichtinstallatie is communicatie essentieel. Stap onderhoud uw mening telt ook na de installatie. Samen spreken we het onderhoud van uw lichtinstallatie door en wij adviseren u over de reiniging en het onderhoud van de geiumlnstalleerde verlichting. Bespaar op ene.

Vragen over Duurzaam lichtplan

franais nederlands english italiano home diensten relighting audit lichtontwerp en studie diagnose voor openbare verlichting opleiding in verlichting bijstand en opvolging van projecten op maat ontwikkeling light consulting light metering projecten lichtplan architecturale verlichting relighting kerken erfgoeden sportzalen industrie winkels okt a new light for the church of our lady of laeken in brussels mrt gravenhof in wit en rood licht jan nieuwe lichtmantel voor het conscienceplein en stcarolus borromeuskerk in antwerpen downloads faq pers over ons vacature assistant lighting designer contact home diensten relighting audit lichtontwerp en studie diagnose voor openbare verlichting opleiding in verlichting bijstand en opvolging van projecten op maat ontwikkeling light consulting light metering projecten li.