Menu Sluiten

Functionele Verlichting

Fosfari helpt u bij het vinden van de juiste verlichting voor uw project. Met ons gepassioneerd team van productspecialisten, grafische vormgevers, interieurarchitecten en lichtontwerpers plaatsen we de ruimte in het gepaste licht.

Fosfari helpt u bij het vinden van de juiste verlichting voor uw project.

Werken met licht is puur specialistenwerk. Dat weten we bij Fosfari als geen ander en daarom maakt onze expertise het verschil. Met ons gepassioneerd team van productspecialisten, lichtontwerpers en technisch ondersteuners plaatsen we uw ruimte in het gepaste licht.

Met het gepaste licht maken we een ruimte groter, kleiner, veiliger, gezelliger. Van woning naar kantoor of fabriekshal, van dorpsplein of station. Elke omgeving vraagt om haar eigen lichtplan. We volgen daarbij een duidelijke filosofie: niet de lichtbron zelf is doorslaggevend, maar wel het effect ervan op diegene die er leeft, werkt, ontspant, slaapt.. “Form follows function” is ook ons adagium.

Toepassingen

Lichtstudie / Lichtontwerp

Fosfari heeft bijna 20 jaar ervaring in het ondersteunen van architecten, ontwerpers en ingenieurs bij het realiseren van hun projecten. Het ontwerpteam van Fosfari heeft meer dan 50 jaar gecombineerde ervaring in de verlichtingsindustrie. We helpen architecten, ontwerpers en planners bij het realiseren van projecteisen vanaf de conceptfase, of adviseren over de beste armaturen en oplossingen om de gewenste lichteffecten te bekomen binnen de beperkingen van een bepaalde toepassing. 

88107988810798

More info

tags: Lichtexperts – Straatverlichting – Veiligheidsverlichting – Verlichting Van Kunst – Huisverlichting – 

Wenst u meer info over functionele verlichting kijk dan vlug op https://www.fosfari.be/nl | Functionele Verlichting

Verlichting | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Functionele verlichting

nl fr link.be you.be news.be travel.be adverteren link.be link.be weblogs travel.be hotels you.be leden you.be foto s you.be weblogs you.be plaatsen you.be landen news.be googlewikipediaafbeeldingenaltavistailse thuispaginadochterszoekeninfoadmin in de kijker top vlaamse datingsites geld lenen zonder vragen testaankoop link.be geplaatst november dit zijn de soorten wandlampen die je kan kopen wandlampen worden vaak als sfeerverlichting gebruikt. Ze doen dan geen dienst als functionele verlichting maar dienen een donker hoekje in de kamer te verlichten of moeten net een schilderij onder de aandacht brengen. Toch kunnen wandlampen nog wel meer functies hebben. Zo kan je met een wandlamp een functionele leeshoek creeumlren of kan het detailverlichting bieden aan het aanrecht. Er zijn duidelijk verschillende soorten wandlampen en hier lichten we ze voor je toe. Functionele wandlampen en sfeervolle wandlampen vaak is het zo dat je bij het kiezen van wandlampen een keuze moet maken tussen sfeerverlichting of functionele .

home wie zijn wij diensten offerte aanvragen referenties jobs contact verhuur van functioneel en decoratief belichtingsmateriaal sommige plaatsen zijn niet uitgerust voor het verwelkomen van evenementen. Die hebben een tijdelijke behoefte aan extra functionele verlichting of kunnen gesublimeerd worden door een kleurrijke sfeerverlichting functionele verlichting specialisatie Het betreft dan vooral openbare ruimtes en monumenten sportterreinen en centra feesttenten enz. Een heel andere dimensie geven of een verhaal brengen op een gebouw dankzij het projecteren van digitale content is ook mogelijk. Voor deze ldquomappingrdquo realisaties doen wij beroep op hooggespecialiseerde partners in dit domein. View the embedded image gallery online at https www.geneelectra.be nl verlichting functioneleverlichtingsigproidafded simultane vertaling kabines vertalingsapparatuur tolken tour guide koffers video led lcd schermen beamers ledwalls geluidsinstallaties dj materiaal public address mobiele installaties geluidsversterking audiov.

Inlichtingen over Functionele verlichting

nederlands franais english realisations contact nederlands franais english realisations contact arcos uw partner in openbare verlichting arcos werd in opgericht als een bedrijf gespecialiseerd in bekabeling en bedrading van verlichtingstoestellen. Na verloop van tijd hebben we ons toegespitst op de markt van de openbare verlichting met specialisatie van masten voor publieke ruimtes sportveldmasten en vlaggenmasten al dan niet inclusief verlichtingstoestellen en plaatsing. ons team producten verschillende toepassingen verschillende producten naargelang uw wensen afhankelijk van de functie eindbeeld en budget kunnen wij u diverse voorstellen aanbieden. Hieronder kan u als leidraad enkele realisaties terug vinden De verscheidenheid van functionele verlichting Functionele masten decoratieve masten specials sportveld masten vlaggen masten timberlab functionele masten budgetvriendelijke kwaliteitsmasten wanneer prijs voorrang heeft op esthetiek .