Menu Sluiten

Goede Sfeerverlichting

Integratech – LED partner voor lichtplanner en installateur. Woningbouw, interieurinrichting, winkelinrichting, rust- en ziekenhuizen, scholen, kantoorbouw en industrie, overal werden onze energiezuinige oplossingen toegepast en met succes.

LED specialist en partner van lichtplanner en installateur

Bij Integratech leveren wij betaalbare en kwaliteitsvolle LED-verlichting tot bij de professionele partner. Winkelinrichting, rust- en ziekenhuizen, scholen, kantoorbouw en industrie, overal werden de energiezuinige oplossingen toegepast en met succes. Een rechtstreeks gevolg van de kwaliteitsvolle producten en de nodige flexibiliteit die wij hanteren.

Aan de productselectie wordt dan ook de grootste aandacht besteed. Bij het selecteren van ons compacte assortiment industriële en functionele verlichting is naast kwaliteit ook installatiegemak een belangrijke vereiste of het product wordt opgenomen of niet.

Onze LED Verlichting

Moest de installateur toch kampen met problemen voor, tijdens of na de plaatsing kan hij rekenen op uitgebreide service vanuit Integratech. Op deze manier is  de installateur verzekerd van een installatie zonder zorgen.

Sinds de opstarting in 2009 is Integratech inmiddels uitgegroeid tot een prominente speler in de Belgische verlichtingsmarkt. Bedankt voor uw vertrouwen de voorbije 10 jaar!

52926555292655

Meer info

tags: Industriele Led Verlichting – Led Partner – Led Verlichting – Kantoorverlichting – Winkelverlichting – 

Wenst u meer info over goede sfeerverlichting kijk dan vlug op https://www.integratech.be/nl/ | Goede Sfeerverlichting

Verlichting | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Goede sfeerverlichting

bel ons openingsuren divr van u u u u za van u u u u toonzaal haarden gashaarden houthaarden kachels gaskachels houtkachels buitenhaarden merken wie zijn we nieuws contact ontdek de maestro tall eco wave de maestroserie van dru biedt een levensechte vuurbeleving en is dankzij de eco wave het hele jaar door perfect in te stellen naar de gewenste warmtebehoefte. Dit najaar introduceert dru een nieuwkomer in deze serie de maestro tall eco wave goede sfeerverlichting raming aanvragen Ideale sfeermaker d troef van deze gashaard het hoge glasraam waardoor u een groots zicht krijgt op het vlammenspel en de haard zonder twijfel de blikvanger van uw interieur wordt. Verder kan u door middel van de vlamhoogtes warmteafgifte en inschakelbaar led gloeibed het gewenste vlambeeld bepalen. Twee uitvoeringen de maestro tall eco wave is beschikbaar in twee uitvoeringen het frontmodel en het tunnelmodel. Die laatste geeft u langs twee zijden een zicht.

home diensten projecten contact elektriciteitswerken werner meers jouw partner voor elk project previous next onze diensten voor al je elektriciteitswerken ben je bij ons aan het goede adres. We zijn een gerenommeerd bedrijf dat elektriciteitswerken domotica installaties verlichting ventilatie en kleine grond en graafwerken met de meeste precisie. Elektriciteit wij zijn jouw partner voor alle algemene elektriciteitswerken. Verlichting verlichting is een belangrijk aspect in een woning. Elke verlichting creert een andere sfeer. Domotica comfortabel veilig en energiezuinig wonen dat zijn in een notendop de voordelen van domotica. Ventilatie goede ventilatie voor een goede gezondheid. Ventileren kan op verschillende manieren. Diamantboringen diamantboringen voor het leggen van elektriciteitsleidingen maar ook voor afvoeren ventilatie inbouwspots enz. Kleine graafwerken wij voeren.

De discipline van Goede sfeerverlichting

home ons aanbod vouwgordijnen overgordijnen rollorsquos verticale lamellen horizontale jaloezieen paneelgordijnen plisse gordijnen tapijten op maat sfeerverlichting kleuradvies referenties service geniet van onze feilloze service in het plaatsen van gordijnen reeds meacuteeacuter dan dertig jaar biedt window fashion by art amp decoration vol overgave en met een klantvriendelijke houding zijn diensten aan van het plaatsen van gordijnen in halle en omgeving tot zoveel meer. Dit familiebedrijfje is gekend voor de goede opvolging van elk project van de gratis offerte tot de uiteindelijke oplevering. Naast het feit dat de offerte vrijblijvend en gratis is krijgt men ook een op maat offerte rekening houdend met het budget interesse in goede sfeerverlichting Maar ook wat betreft onze dienst na verkoop genieten we van een goede reputatie. V.