Menu Sluiten

Info Over Specialisten Verlichting

Fosfari helpt u bij het vinden van de juiste verlichting voor uw project. Met ons gepassioneerd team van productspecialisten, grafische vormgevers, interieurarchitecten en lichtontwerpers plaatsen we de ruimte in het gepaste licht.

Fosfari helpt u bij het vinden van de juiste verlichting voor uw project.

Werken met licht is puur specialistenwerk. Dat weten we bij Fosfari als geen ander en daarom maakt onze expertise het verschil. Met ons gepassioneerd team van productspecialisten, lichtontwerpers en technisch ondersteuners plaatsen we uw ruimte in het gepaste licht.

Met het gepaste licht maken we een ruimte groter, kleiner, veiliger, gezelliger. Van woning naar kantoor of fabriekshal, van dorpsplein of station. Elke omgeving vraagt om haar eigen lichtplan. We volgen daarbij een duidelijke filosofie: niet de lichtbron zelf is doorslaggevend, maar wel het effect ervan op diegene die er leeft, werkt, ontspant, slaapt.. “Form follows function” is ook ons adagium.

Toepassingen

Lichtstudie / Lichtontwerp

Fosfari heeft bijna 20 jaar ervaring in het ondersteunen van architecten, ontwerpers en ingenieurs bij het realiseren van hun projecten. Het ontwerpteam van Fosfari heeft meer dan 50 jaar gecombineerde ervaring in de verlichtingsindustrie. We helpen architecten, ontwerpers en planners bij het realiseren van projecteisen vanaf de conceptfase, of adviseren over de beste armaturen en oplossingen om de gewenste lichteffecten te bekomen binnen de beperkingen van een bepaalde toepassing. 

88107988810798

More info

tags: Lichtexperts – Straatverlichting – Veiligheidsverlichting – Verlichting Van Kunst – Huisverlichting – 

Wenst u meer info over info over specialisten verlichting kijk dan vlug op https://www.fosfari.be/nl | Info Over Specialisten Verlichting

Verlichting | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Info over specialisten verlichting

nieuws insights realisaties merken over ons contact infovictors.be facebook instagram linkedin language taal nl fr en volg ons facebook inspiratie via instagram volg ons linkedin infovictors.be ma. Tot vr. van tot u gan gan is een merk van de gandiablasco groep opgericht in dat gelanceerd werd in en ontstond vanuit het historisch erfgoed van gandia blasco als specialisten in textiel. Op vandaag staat gan voor handgemaakte carpetten en decoratieve accessoires. Meer over gan gan is een internationaal gerespecteerd merk gebouwd op hun historisch vakmanschap info over specialisten verlichting gratis levering met hedendaagse innovatieve creaties. Met ontwerpen van internationale prestigieuze designers zoals patricia urquiola neri amp hu sebastian herkner enz. Contacteer ons gan in uw volgend project kris pieters zaakvoerder staat u hierin met plezier bij. T. m. of mail kris volg kris op linkedin copyright rik huybrechts .

overslaan en naar de inhoud gaan secundaire menu home contact t e infoesnpt.be main navigation algemene elektriciteitcurrent keuringen renovaties verlichtingcurrent verwarming accumulatiekachels elektrische convectoren elektrische handdoekdrogers zuinige elektrische inertieradiatoren warmwater elektrische doorstromer keukenboilers voorraadboilers parlofonie amp beveiliging brand en alarmcentrale domotica parlo en videofonie witgoed service onderhoud amp depannage verlichting voor elke stijl installatie van verlichting op maat electroservice vervangt n installeert slimme en energiezuinige ledverlichting. Van designarmaturen in appartementen en woningen over verlichting met ingebouwde bewegingsmelders in garagecomplexen tot noodverlichting in de gemene delen van appartementsgebouwen. Designverlichting je woning of tweede verblijf laten inrichten met stijlvolle verlicht.

De discipline van Info over specialisten verlichting

bel of mail infoelgo.be toggle navigation elgo electrics home diensten realisaties winkel over elgo contact webshop over elgo de firma werd opgericht in en is in enkele jaren tijd uitgegroeid tot een vennootschap met een aanzienlijk team van gemotiveerde medewerkers en een uitgebreide klantenportefeuille. Het succes van elgo electrics is gebaseerd op betrouwbaarheid deskundigheid en flexibiliteit. We willen een degelijke partner zijn die een goede handelsrelatie met de klant nastreeft Belangstelling i n info over specialisten verlichting In samenspraak met de klant wordt steeds gezocht naar de beste en voordeligste oplossing zonder in te boeten aan kwaliteit. Door onze uitgebreide vakkennis en efficint samenwerking met leveranciers en producenten kunnen wij onze klanten steeds de beste prijs aanbieden. Met meer dan jaar ervaring in.