Menu Sluiten

Info Over Verlichting Winkelconcept

Fosfari helpt u bij het vinden van de juiste verlichting voor uw project. Met ons gepassioneerd team van productspecialisten, grafische vormgevers, interieurarchitecten en lichtontwerpers plaatsen we de ruimte in het gepaste licht.

Fosfari helpt u bij het vinden van de juiste verlichting voor uw project.

Werken met licht is puur specialistenwerk. Dat weten we bij Fosfari als geen ander en daarom maakt onze expertise het verschil. Met ons gepassioneerd team van productspecialisten, lichtontwerpers en technisch ondersteuners plaatsen we uw ruimte in het gepaste licht.

Met het gepaste licht maken we een ruimte groter, kleiner, veiliger, gezelliger. Van woning naar kantoor of fabriekshal, van dorpsplein of station. Elke omgeving vraagt om haar eigen lichtplan. We volgen daarbij een duidelijke filosofie: niet de lichtbron zelf is doorslaggevend, maar wel het effect ervan op diegene die er leeft, werkt, ontspant, slaapt.. “Form follows function” is ook ons adagium.

Toepassingen

Lichtstudie / Lichtontwerp

Fosfari heeft bijna 20 jaar ervaring in het ondersteunen van architecten, ontwerpers en ingenieurs bij het realiseren van hun projecten. Het ontwerpteam van Fosfari heeft meer dan 50 jaar gecombineerde ervaring in de verlichtingsindustrie. We helpen architecten, ontwerpers en planners bij het realiseren van projecteisen vanaf de conceptfase, of adviseren over de beste armaturen en oplossingen om de gewenste lichteffecten te bekomen binnen de beperkingen van een bepaalde toepassing. 

88107988810798

More info

tags: Lichtexperts – Straatverlichting – Veiligheidsverlichting – Verlichting Van Kunst – Huisverlichting – 

Wenst u meer info over info over verlichting winkelconcept kijk dan vlug op https://www.fosfari.be/nl | Info Over Verlichting Winkelconcept

Verlichting | Tuinverlichting | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Info over verlichting winkelconcept

ned downarrowwhite een strakke display voor floorify floorify contacteerde glotec met de vraag om een stijlvol en strak displaymeubel te ontwerpen om hun vinylvloeren beter te kunnen presenteren. De nadruk moest liggen op de vloer en het geheel moest een strakke en moderne look n feel hebben. Zwevende lades ter ondersteuning van het product de display werd ontworpen om deze dunne vinylvloer mooi te kunnen tentoonstellen. We creerden een systeem waarbij de vloerstalen worden ondersteund in het midden waardoor je de illusie krijgt dat deze zweven tussen de lades info over verlichting winkelconcept voor uw firma op maat Het geheel oogt strak en minimalistisch en is een echte eyecatcher in de showrooms. Daarbovenop bevat de display een ingewerkte lichtbak met ledverlichting waarbij de bekabeling netjes achteraan het meubel werd weggewerkt. Project een eyecatcher in de showrooms wat we deden concept engineering prototyping productie uitrol .

uw partner partner in groei partner in succes partner in koeling partner in creativiteit partner in service winkelinrichting koeling koelmeubels koeltechniek nieuws over ons jobs acties contact fr nl uw partner partner in groei partner in succes partner in koeling partner in creativiteit partner in service winkelinrichting koeling koeltechniek koelmeubels nieuws over ons jobs acties contact winkelinrichting voor slagerij alle bakker slager viswinkel kaaswinkel versmarkt chocolaterie food trucks horeca supermarkt atelier en koelinstallatie au fil du couteau mteren extra lange gekoelde toog mooi dryage meubel en zicht op de ateliers. Dit is een altaar voor franse terroirproducten in een eigentijdse slagerswinkel. Butcher jef schoten een traditioneel engels winkelconcept met de beste koeltogen en een hypermoderne co koeling Extra uitleg over info over verlichting winkelconcept Foodgarage hoase heverlee het nieuwste food project van viervoudig slager van het jaar erwin mertens is een belevenis. Frigomil heeft mogen bijdragen tot het succes van honderden ondernemers in de voedingssector. Laat u d.

Het terrein van Info over verlichting winkelconcept

over ons wie zijn we wat maken we de pilotes ethiek duurzaam verantwoord ondernemen maatwerk pos display stand pos vloerdisplay pos toonbankdisplay retail merchandising materiaal shelf stopper en schapdisplay retail winkelrekken winkelinrichting etalage display digitaal display materiaal multimateriaal display met metaal multimateriaal display met hout multimateriaal display met kuntstof eco design project galerij pos inzichten contact nl en fr pointofsale marketing retail blog welkom op onze blog hier delen we nuttige bronnen ideen tips en opmerkingen over point of sale marketing display materiaal en merchandising oplossingen voor retail. Pos marketing wordt hier vanuit een praktische en operationele invalshoek benaderd. De beste pos display strategien voor parafarma en otc lbrackmeirbrack omdat specialisten er patinten adviseren over medicijnen blijft productreclame in de apotheek delicaat. Met de koopwaar binnen handbereik van bezoekers zij.