Menu Sluiten

Led Installateur

Integratech – LED partner voor lichtplanner en installateur. Woningbouw, interieurinrichting, winkelinrichting, rust- en ziekenhuizen, scholen, kantoorbouw en industrie, overal werden onze energiezuinige oplossingen toegepast en met succes.

LED specialist en partner van lichtplanner en installateur

Bij Integratech leveren wij betaalbare en kwaliteitsvolle LED-verlichting tot bij de professionele partner. Winkelinrichting, rust- en ziekenhuizen, scholen, kantoorbouw en industrie, overal werden de energiezuinige oplossingen toegepast en met succes. Een rechtstreeks gevolg van de kwaliteitsvolle producten en de nodige flexibiliteit die wij hanteren.

Aan de productselectie wordt dan ook de grootste aandacht besteed. Bij het selecteren van ons compacte assortiment industriële en functionele verlichting is naast kwaliteit ook installatiegemak een belangrijke vereiste of het product wordt opgenomen of niet.

Onze LED Verlichting

Moest de installateur toch kampen met problemen voor, tijdens of na de plaatsing kan hij rekenen op uitgebreide service vanuit Integratech. Op deze manier is  de installateur verzekerd van een installatie zonder zorgen.

Sinds de opstarting in 2009 is Integratech inmiddels uitgegroeid tot een prominente speler in de Belgische verlichtingsmarkt. Bedankt voor uw vertrouwen de voorbije 10 jaar!

52926555292655

Meer info

tags: Industriele Led Verlichting – Led Partner – Led Verlichting – Kantoorverlichting – Winkelverlichting – 

Wenst u meer info over led installateur kijk dan vlug op https://www.integratech.be/nl/ | Installateur van LED lampen.

Verlichting | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Led installateur

infovanmatech.be .. Algemene voorwaarden toggle navigation uw partner in monitoring leds domotica hernieuwbare energie met wie werk ik een vooruitziende blik en een kosten en energiebesparend oog voor detail daar kan u op rekenen. David van malderen zaakvoerder van vanma tech bvba is electronicus van opleiding met specialisatie industrile computertechnieken creatief denker van nature en secuur installateur door ervaring. In richtte hij zijn eigen zaak op om zich meer te kunnen toespitsen op inventieve energiebesparing en lichtoptimalisatie voor zowel particulieren als bedrijven. Elk project wordt door david eigenhandig van draadje tot schakelaar uitgevoerd. Bij elk contact maakt hij een accurate prijsinschatting en planning op. Hij kan ook een beroep op zelfstandige onderaannemers als dat nodig is voor de taak. Flexibiliteit en persoonlijke service zijn gegarandeerd. Hij gaat prat op een constante bijscholing om bij te blijven met de nieuwste energiebesparende maatre.

modern architectural led modaled profileert zich in energiezuinige lichtoplossingen voor alle soorten projecten led installateur zorgt voor een snelle ROI Voortdurend dienen we ons te herorie nteren teneinde efficie nter te kunnen werken. Met een innovatieve blik op de toekomst breiden we ons assortiment uit met de nieuwste typen led s die een steeds hoger lichtrendement bezitten. Uniek voorbeeld hiervan zijn onze meter ledstrips op v dc. Een vergevorderde modulaire opbouw van onze producten zorgt voor de aansluitend perfecte afwerking. Aan de hand van onze catalogus waarin een vernieuwende prijsindex verwerkt is kan de installateur de elementen voor zijn opdracht moeiteloos samenstellen. we bring innovation and give inspiration log in inloggen uw wachtwoord vergeten nieuwe klant maak hier snel een account aan. Start here copy made by comsa .

Sterke info over Led installateur

infoimaginateelectrics.be facebook google instagram facebook google instagram onze diensten elektriciteitswerken verlichting domotica databekabeling realisaties contact select page verlichting verlichting verlichting een meerwaarde naast uw elektrische installatie bieden we ook de mogelijkheid om uw verlichting te realiseren. Zo kunnen we onze klanten een totaaloplossing bieden in plaats van te blijven zitten met in elke kamer een simpel peertje tegen het plafond kunnen wij zorgen voor alle definitieve armaturen inclusief de plaatsing ervan. Doorgaands kunnen wij eender welk type spotof armatuur bekomen. Om een keuze te maken in dit grote doolhof van mogelijkheden werken we samen met professionals die u begeleiden bij de keuze hiervan Onze aanbeveling m.b.t. led installateur Indien u beschikt over een domotica systeem kunnen we knoppenprogrammerenwaarmee u sferen kan oproepen. Met druk op de toe.