Menu Sluiten

Led Lichtplan

Integratech – LED partner voor lichtplanner en installateur. Woningbouw, interieurinrichting, winkelinrichting, rust- en ziekenhuizen, scholen, kantoorbouw en industrie, overal werden onze energiezuinige oplossingen toegepast en met succes.

LED specialist en partner van lichtplanner en installateur

Bij Integratech leveren wij betaalbare en kwaliteitsvolle LED-verlichting tot bij de professionele partner. Winkelinrichting, rust- en ziekenhuizen, scholen, kantoorbouw en industrie, overal werden de energiezuinige oplossingen toegepast en met succes. Een rechtstreeks gevolg van de kwaliteitsvolle producten en de nodige flexibiliteit die wij hanteren.

Aan de productselectie wordt dan ook de grootste aandacht besteed. Bij het selecteren van ons compacte assortiment industriële en functionele verlichting is naast kwaliteit ook installatiegemak een belangrijke vereiste of het product wordt opgenomen of niet.

Onze LED Verlichting

Moest de installateur toch kampen met problemen voor, tijdens of na de plaatsing kan hij rekenen op uitgebreide service vanuit Integratech. Op deze manier is  de installateur verzekerd van een installatie zonder zorgen.

Sinds de opstarting in 2009 is Integratech inmiddels uitgegroeid tot een prominente speler in de Belgische verlichtingsmarkt. Bedankt voor uw vertrouwen de voorbije 10 jaar!

52926555292655

Meer info

tags: Industriele Led Verlichting – Led Partner – Led Verlichting – Kantoorverlichting – Winkelverlichting – 

Wenst u meer info over led lichtplan kijk dan vlug op https://www.integratech.be/nl/ | Lichtplan met LED lampen

Verlichting | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Led lichtplan

home over ons voor wie producten projecten gemeenten cradlecradle contact bel gratis lichtstudie over ons hoewel ecolight systems aanvankelijk verdeler was van inductieverlichting ligt de focus op dit moment hoofdzakelijk bij led verlichting. Door gebruik te maken van de meest recente technologien en het ontwikkelen van de meest innovatieve led armaturen stelt dat ons in staat om niet alleen meer en helderder licht te verkrijgen maar ook significante besparingen op de energiefacturen bij onze klanten. En dat komt hun return on investment ten goede. Bovendien kunnen wij ons aanpassen aan gebudgetteerde projecten waarbij een financile lease steeds mogelijk is. Daarenboven zijn tal van onze producten officieel gekeurd zodat subsidies kunnen worden aangevraagd led lichtplan vlug rendement Meer info over de aanpak van ecolight systems onze werkwijze dankzij onze projectmatige aanpak kunnen wij u ontzorgen in alle fases van uw relightingproject kennismakingsgesprek uw wensen besparing op energie besparing op onderhoud verbeterd lichtplan creatie van een totaal nieuwe sfeer grati.

nieuws contact merk van de maand inspiratie lichtadvies projecten merken over lightfactory menu vraag jouw lichtadvies aan lichtadvies lichtadvies verlichting is zoveel meer dan een centraal lichtpunt in een ruimte plaatsen en het geschikte armatuur vinden. De verlichtingsmogelijkheden zijn vandaag de dag enorm uitgebreid. Kortom voor elke specifieke nood of wens bestaat er een geschikte lichtoplossing. Hanglampen wandlampen vloerlampen tafellampen indirecte verlichting of spots. Er bestaan tal van mogelijkheden maar wat is nu de juiste keuze bestaande armaturen vervangen door led of enkel de lichtbronnen vervangen halogeen led wattage lumen kleurtemperatuur lux cri zie je door de bomen het bos niet meer onze lichtarchitecten hebben de nodige kennis in huis en begeleiden je graag in de bijzondere wereld van het licht. Je staat versteld wat je met licht allemaal kan. Klop bij ons aan voor lichtadvies en we vinden samen de geschikte oplossing twijfel niet om contact op te nemen graag tot jouw dienst. . Lichtad.

Het terrein van Led lichtplan

home producten projecten bedrijf opleidingen downloads catalogus brochures flyers software video s klantenservice contact nieuws jobs home producten projecten bedrijf opleidingen downloads catalogus brochures flyers software video s nl de en fr klantenservice contact nieuws jobs home producten projecten bedrijf opleidingen downloads catalogus brochures flyers software video s home bedrijf specialist in led verlichting unibrightreg is een innovatieve producent en distributeur van ledverlichting Wat betekent led lichtplan Het bedrijf maakt sinds deel uit van de proled group. Het assortiment is zeer uitgebreid en ontworpen met oog voor design en technische precisie. Onze focus ligt al meer dan jaar op ledontwikkelingen die toepassing vinden in projecten van bull horeca bull boetieks en winkels bull kantoren bull villarsquos woningen en appartementen in samenwerking met ledfabrikanten die over de nodige patenten en licenties beschikken kunnen we inspelen op de .