Menu Sluiten

Led Lichtplanner

Integratech – LED partner voor lichtplanner en installateur. Woningbouw, interieurinrichting, winkelinrichting, rust- en ziekenhuizen, scholen, kantoorbouw en industrie, overal werden onze energiezuinige oplossingen toegepast en met succes.

LED specialist en partner van lichtplanner en installateur

Bij Integratech leveren wij betaalbare en kwaliteitsvolle LED-verlichting tot bij de professionele partner. Winkelinrichting, rust- en ziekenhuizen, scholen, kantoorbouw en industrie, overal werden de energiezuinige oplossingen toegepast en met succes. Een rechtstreeks gevolg van de kwaliteitsvolle producten en de nodige flexibiliteit die wij hanteren.

Aan de productselectie wordt dan ook de grootste aandacht besteed. Bij het selecteren van ons compacte assortiment industriële en functionele verlichting is naast kwaliteit ook installatiegemak een belangrijke vereiste of het product wordt opgenomen of niet.

Onze LED Verlichting

Moest de installateur toch kampen met problemen voor, tijdens of na de plaatsing kan hij rekenen op uitgebreide service vanuit Integratech. Op deze manier is  de installateur verzekerd van een installatie zonder zorgen.

Sinds de opstarting in 2009 is Integratech inmiddels uitgegroeid tot een prominente speler in de Belgische verlichtingsmarkt. Bedankt voor uw vertrouwen de voorbije 10 jaar!

52926555292655

Meer info

tags: Industriele Led Verlichting – Led Partner – Led Verlichting – Kantoorverlichting – Winkelverlichting – 

Wenst u meer info over led lichtplanner kijk dan vlug op https://www.integratech.be/nl/ | Lichtplanner met Led lampen.

Verlichting | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Led lichtplanner

home contact sitemap een klare kijk op verlichting. Orbit sinds meer dan jaar ontwikkelt en produceert orbit architecturale verlichtingsarmaturen voor winkel kantoor en residentieumlle ruimtes. Het bedrijf verdeelt zijn verlichtingstoestellen via een internationaal dealer netwerk. De onderneming is gevestigd in puurs antwerpen belgieuml. Onze strategie is gefocusd op de ontwikkeling van innovatieve verlichtingstoestellen die beiden op lichttechnisch functioneel en architecturaal productdesign vlak een meerwaarde bieden. Orbit is een onafhankelijke verlichtingsproducent die nauw samenwerkt met verschillende technologiepartners inzake lichtbronnen en electronica. Door geen toegevingen te maken op vlak van kwaliteit en service en nauw samen te werken met toonaangevende architecten lichtplanners en projectverlichters op internationaal niveau heeft orbit zich opgewerkt tot een gevestigde waarde in de architecturale projectverlichtingswereld led lichtplanner prijs Aaves raquo verlichting raquo architecturale verlichting raquo orbit orbit nl home verlichting architecturale ver.

infoimaginateelectrics.be facebook google instagram facebook google instagram onze diensten elektriciteitswerken verlichting domotica databekabeling realisaties contact select page verlichting verlichting verlichting een meerwaarde naast uw elektrische installatie bieden we ook de mogelijkheid om uw verlichting te realiseren. Zo kunnen we onze klanten een totaaloplossing bieden in plaats van te blijven zitten met in elke kamer een simpel peertje tegen het plafond kunnen wij zorgen voor alle definitieve armaturen inclusief de plaatsing ervan. Doorgaands kunnen wij eender welk type spotof armatuur bekomen. Om een keuze te maken in dit grote doolhof van mogelijkheden werken we samen met professionals die u begeleiden bij de keuze hiervan Ons aanbod van led lichtplanner Indien u beschikt over een domotica systeem kunnen we knoppenprogrammerenwaarmee u sferen kan oproepen. Met druk op de toets gaan alle aangeloten lampen tegelijkertijd naar de gewenste stand. Relighting relighting betekendhet herzien en vervangen van de bestaande lampeninuw bedrijf.

Berichtgeving over Led lichtplanner

menu home over lichtpunt advies projecten partners showroom contact project vip fit vip fit is een fitness centrum te gistel dat zijn deuren opende in . Zowel de binnen als buiten verlichting is door lichtpunt voorzien. Sinds begin hebben zij nu ook een afzonderlijke yoga ruimte gecreerd als extra troef. In deze ruimte hebben wij met de tunable white led technologie gewerkt om verschillende sferen te kunnen creeren. Klik op vipfit om een filmpje te bekijken waar je de transformatie van de ruimte kan volgen. De sfeer van de ruimte verandert mee met de kleur van het licht. Copy lichtpunt creatieve lichtplanners .