Menu Sluiten

Leveranciers Led Lampen

Integratech – LED partner voor lichtplanner en installateur. Woningbouw, interieurinrichting, winkelinrichting, rust- en ziekenhuizen, scholen, kantoorbouw en industrie, overal werden onze energiezuinige oplossingen toegepast en met succes.

LED specialist en partner van lichtplanner en installateur

Bij Integratech leveren wij betaalbare en kwaliteitsvolle LED-verlichting tot bij de professionele partner. Winkelinrichting, rust- en ziekenhuizen, scholen, kantoorbouw en industrie, overal werden de energiezuinige oplossingen toegepast en met succes. Een rechtstreeks gevolg van de kwaliteitsvolle producten en de nodige flexibiliteit die wij hanteren.

Aan de productselectie wordt dan ook de grootste aandacht besteed. Bij het selecteren van ons compacte assortiment industriële en functionele verlichting is naast kwaliteit ook installatiegemak een belangrijke vereiste of het product wordt opgenomen of niet.

Onze LED Verlichting

Moest de installateur toch kampen met problemen voor, tijdens of na de plaatsing kan hij rekenen op uitgebreide service vanuit Integratech. Op deze manier is  de installateur verzekerd van een installatie zonder zorgen.

Sinds de opstarting in 2009 is Integratech inmiddels uitgegroeid tot een prominente speler in de Belgische verlichtingsmarkt. Bedankt voor uw vertrouwen de voorbije 10 jaar!

52926555292655

Meer info

tags: Industriele Led Verlichting – Led Partner – Led Verlichting – Kantoorverlichting – Winkelverlichting – 

Wenst u meer info over leveranciers led lampen kijk dan vlug op https://www.integratech.be/nl/ | Leveranciers Led Lampen

Verlichting | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Leveranciers led lampen

overlay ervaringensite all companies terug all companies verzekeringen wij hebben ze voor u op rij gezet alle verzekeraars en verzekeringen van belgieuml. Lees ervaringen amp beoordelingen van belgen of schrijf zelf wat u van een verzekering vond. Denkt u… Vakantie zo eindelijk vakantie en nu er op uit. Naar de zon wintersport actieve vakantie of een verre reis naar azie of zuidamerika. Maarja nu moet u gaan kiezen hoe u boekt en met welke touroperator … Energie beoordelingen van consumenten die al ervaring hebben met een energieleverancier leveranciers led lampen zijn vaak veelgevraagd Bent u van plan over te stappen van energieleverancier lees dan eerst alle ervaringen over deze bedrijven. De goedk… Telecom alstublieft alle telecom providers van belgieuml op een rijtje met daar.

particulieren bedrijven over ons news faq contact vraag een offerte aan fr nl home bedrijven led verlichting led verlichting led s live in a brighter world uw bestaande lampen vervangen door ledverlichting of ledverlichting installeren in een nieuw project dat levert op drie fronten voordeel op financieel ecologisch et lichtcomfort. Soltis staat u met deskundige raad bij in het maken van de juiste keuzes. Neem contact met ons op om uw project samen te bespreken. raisons de choisir soltis de ans d exprience une pme belge taille humaine avec un contact personnalis de a z ans de garantie sur l tanchit de votre toiture la garantie d une excution de qualit rpondant aux normes en vigueur soltis e.

Vragen over Leveranciers led lampen

logo over cpc wie zijn wij onze visie onze missie de toekomst referenties prive referenties industrie contact producten zonnepanelen zonneboilers led verlichting infrarood verwarming laadpalen voertuigen emobility energy audits solaredge offerte partners led flood light . Led verlichting energie zuinig en goed voor het milieu . Deze lamp is geschikt voor allerlei floodlight toepassingen zoals in tolstations benzinestations uitlichten van gevels pleinen stadions kades bedrijfshallen enz… De lichtbron is een hoog vermogen keramische multichip led voorzien van met een gepatenteerd koellichaam. De lamp bestaat uit een massieve aluminium body van een hoge kwaliteit. Het geheel is water en stofdicht en is corrosiebestendig behandeld met een poedercoating. Dankzij een luchtcirculatie vanuit alle richtingen wordt een zeer degelijke warmtegeleiding verkregen waardoor de bedrijfstemperatuur van de led op peil wordt gehouden wat de levensduur ten goede komt Enige opheldering over leveranciers led lampen Ons bedrijf over ons referenties prive referenties zakelijk adv.