Menu Sluiten

Lichtadvies

Fosfari helpt u bij het vinden van de juiste verlichting voor uw project. Met ons gepassioneerd team van productspecialisten, grafische vormgevers, interieurarchitecten en lichtontwerpers plaatsen we de ruimte in het gepaste licht.

Fosfari helpt u bij het vinden van de juiste verlichting voor uw project.

Werken met licht is puur specialistenwerk. Dat weten we bij Fosfari als geen ander en daarom maakt onze expertise het verschil. Met ons gepassioneerd team van productspecialisten, lichtontwerpers en technisch ondersteuners plaatsen we uw ruimte in het gepaste licht.

Met het gepaste licht maken we een ruimte groter, kleiner, veiliger, gezelliger. Van woning naar kantoor of fabriekshal, van dorpsplein of station. Elke omgeving vraagt om haar eigen lichtplan. We volgen daarbij een duidelijke filosofie: niet de lichtbron zelf is doorslaggevend, maar wel het effect ervan op diegene die er leeft, werkt, ontspant, slaapt.. “Form follows function” is ook ons adagium.

Toepassingen

Lichtstudie / Lichtontwerp

Fosfari heeft bijna 20 jaar ervaring in het ondersteunen van architecten, ontwerpers en ingenieurs bij het realiseren van hun projecten. Het ontwerpteam van Fosfari heeft meer dan 50 jaar gecombineerde ervaring in de verlichtingsindustrie. We helpen architecten, ontwerpers en planners bij het realiseren van projecteisen vanaf de conceptfase, of adviseren over de beste armaturen en oplossingen om de gewenste lichteffecten te bekomen binnen de beperkingen van een bepaalde toepassing. 

88107988810798

More info

tags: Lichtexperts – Straatverlichting – Veiligheidsverlichting – Verlichting Van Kunst – Huisverlichting – 

Wenst u meer info over lichtadvies kijk dan vlug op https://www.fosfari.be/nl | Lichtadvies

Verlichting | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Lichtadvies

home lichtadvies realisaties contact welkom in de wereld van verlichting lichtadvies maakt jouw lichtplan op schaal en op maat voor ieders budget sinds over ons anja de mil interieurarchitecte staat de klant persoonlijk bij zodat zij de juiste keuzes maken. Interieurarchitecte en lichtspecialist anja de mil zaakvoerder van lichtadvies brengt het licht al meer dan jaar. Aan licht moet u denken vanaf de ruwbouwfase. Het lichtplan wordt uitgetekend op schaal en maat en is dan klaar voor de installateur en finale keuring. lichtadvies brengt het licht op de juiste plaats in uw droomproject en zorgt evenals voor de technische begeleiding. Aangesloten bij de associatie van interieurarchitecten van belgi www.ainb.be over anja lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing dolore see more recencie dankzij de tips amp tricks van anja hebben wij de juiste keuze gemaakt voor onze verlichting in onze woning. Als interieurarchitecte gespecialiseerd in licht kan je bij haar .

home diensten merken projecten koopjes contact lichtplannen en een bezoek aan onze showroom zullen enkel op afspraak van dinsdag tem zaterdag kunnen geregeld worden lichtadvies brengt meer op Gelieve ons daarvoor telefonischtel. of via mail te contacteren. Home diensten merken projecten koopjes contact disclaimer hoewel pierre withaeckx lichtadvies de informatie beschikbaar op deze pagina met grote zorg samenstelt sluit pierre withaeckx lichtadvies alle aansprakelijkheid uit met betrekking tot de informatie die in welke vorm dan ook via de site of op papier wordt aangeboden Enige toelichting over lichtadvies Het opnemen van een afbeelding of verwijzing is uitsluitend bedoeld als een mogelijke bron van informatie voor de bezoeker en mag op generlei wijze als instemming goedkeuring of afkeuring worden uitgelegd noch kunnen daaraan rechten worden ontleend. Op de artikelen foto s en afbeeldingen van pierre withaeckx lichtadvies op deze website rust auteursrecht alsmede foto en beeldrecht. Ove.

Toelichting over Lichtadvies

homepagina inspiratie over berla projecten lichtplan particuliere verlichting retail verlichting horeca verlichting bedrijfsverlichting klantenportaal nieuws contact dag nacht verschil contact inspiratieboek klantenportaal uw verlichting onze passie een eersteklas uitstraling door een combinatie van deskundig lichtadvies en maatwerk ledverlichting van ongevenaarde kwaliteit. Stel na een intensieve verbouwing komt u tot de conclusie dat de zorgvuldig uitgekozen inrichting niet tot haar recht komt. Witte meubels lijken geel lampen geven te veel of te weinig licht en de uitstraling past niet bij uw smaak. Het voelt alsof uw investering onvoldoende resultaat geeft. Dit voorkomt u door goed over de verlichting na te denken. Omdat het lichtadvies van berla lighting rekening houdt met kleurtemperatuur lichtsterkte en positionering krijgt uw ruimte de uitstraling van een vijfsterrenhotel. Particuliere verlichting licht is de ultieme sfeermaker in huis en dient ook nog eens naadloos aan te sluiten op de functie van de ru.