Menu Sluiten

Lichtstudies Oplossingen

Fosfari helpt u bij het vinden van de juiste verlichting voor uw project. Met ons gepassioneerd team van productspecialisten, grafische vormgevers, interieurarchitecten en lichtontwerpers plaatsen we de ruimte in het gepaste licht.

Fosfari helpt u bij het vinden van de juiste verlichting voor uw project.

Werken met licht is puur specialistenwerk. Dat weten we bij Fosfari als geen ander en daarom maakt onze expertise het verschil. Met ons gepassioneerd team van productspecialisten, lichtontwerpers en technisch ondersteuners plaatsen we uw ruimte in het gepaste licht.

Met het gepaste licht maken we een ruimte groter, kleiner, veiliger, gezelliger. Van woning naar kantoor of fabriekshal, van dorpsplein of station. Elke omgeving vraagt om haar eigen lichtplan. We volgen daarbij een duidelijke filosofie: niet de lichtbron zelf is doorslaggevend, maar wel het effect ervan op diegene die er leeft, werkt, ontspant, slaapt.. “Form follows function” is ook ons adagium.

Toepassingen

Lichtstudie / Lichtontwerp

Fosfari heeft bijna 20 jaar ervaring in het ondersteunen van architecten, ontwerpers en ingenieurs bij het realiseren van hun projecten. Het ontwerpteam van Fosfari heeft meer dan 50 jaar gecombineerde ervaring in de verlichtingsindustrie. We helpen architecten, ontwerpers en planners bij het realiseren van projecteisen vanaf de conceptfase, of adviseren over de beste armaturen en oplossingen om de gewenste lichteffecten te bekomen binnen de beperkingen van een bepaalde toepassing. 

88107988810798

More info

tags: Lichtexperts – Straatverlichting – Veiligheidsverlichting – Verlichting Van Kunst – Huisverlichting – 

Wenst u meer info over lichtstudies oplossingen kijk dan vlug op https://www.fosfari.be/nl | Lichtstudies Oplossingen

Verlichting | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Lichtstudies oplossingen

overslaan en naar de inhoud gaan nl en fr over ons nieuws contact home diensten partners realisaties jobs zoeken glasvezelbekabeling koperbekabeling testen amp certificatie netwerkontwerp actieve componenten wifi ip camerasystemen elektrische installaties verlichting air blown fiber verlichting functionele technische industrile en architecturale lichtprojecten apsverzorgt industrile technische en functionele lichtprojecten voor professionele toepassingen zowel voor industrile ondernemingen als dienstverlenende bedrijven indoor en outdoor. U kunt op ons rekenen voor lichtontwerp lichtstudie levering installatie en projectopvolging. Alles strikt volgens uw wensen lichtstudies oplossingen is gewoon uw perfecte keuze Wij kunnen talrijke referenties voorleggen in industrie kantoorverlichting magazijnverlichting parkings havengebieden sporthallen en sportvelden benzinestations openbare .

producten producten raquo het product alle zoekresultaten weergeven de ondernemingnewsproductenlichtoplossingenservicecontact opmeting van de verlichting van picasso s harlekijn gelieve u te registreren om de studie per kerende te ontvangen. Studie opmeting van de verlichting van pablo picassorsquos ldquoharlekijnrdquo om waardevolle kunstwerken in musea optimaal in scegravene te zetten moeten niet alleen architectonische en artistieke aanspraken worden vervuld ook de bescherming van de kunstwerken mag nooit uit het oog worden verloren. De technische universiteit tu darmstadt heeft in opdracht van zumtobel de kwaliteit van verschillende lichtbronnen aan de hand van een reeumlel kunstobject getest. De studie toont het volgende het gebruik van de moderne ledtechnologie vermindert de uv en infraroodstra.

Het laatste nieuws over Lichtstudies oplossingen

menu start nieuws amp activiteiten media recensies contact elektriciteitswerken bogaert uw elektricien te erpemere voor elektriciteitswerken amp binnenhuisrenovatie familiebedrijf bogaert uit erpemere biedt een professionele maar persoonlijke aanpak bij iedere opdracht. Wij leveren onze klanten maatoplossingen in elektriciteitswerken. Kwaliteit staat bij ons centraal. Daarom volgen we continu de nieuwste trends zoals iot internet of things en blijven we investeren in opleidingen om u de best mogelijke oplossing aan te kunnen bieden.contacteer ons onze diensten elektrotechniek uw elektricien en installateur te erpemere voor alle toepassingen. Van klassieke v tot laagspanning teleruptorinstallaties Ons aanbod van lichtstudies oplossingen Automatisatie domotica amp au.