Menu Sluiten

Lichtstudies

Fosfari helpt u bij het vinden van de juiste verlichting voor uw project. Met ons gepassioneerd team van productspecialisten, grafische vormgevers, interieurarchitecten en lichtontwerpers plaatsen we de ruimte in het gepaste licht.

Fosfari helpt u bij het vinden van de juiste verlichting voor uw project.

Werken met licht is puur specialistenwerk. Dat weten we bij Fosfari als geen ander en daarom maakt onze expertise het verschil. Met ons gepassioneerd team van productspecialisten, lichtontwerpers en technisch ondersteuners plaatsen we uw ruimte in het gepaste licht.

Met het gepaste licht maken we een ruimte groter, kleiner, veiliger, gezelliger. Van woning naar kantoor of fabriekshal, van dorpsplein of station. Elke omgeving vraagt om haar eigen lichtplan. We volgen daarbij een duidelijke filosofie: niet de lichtbron zelf is doorslaggevend, maar wel het effect ervan op diegene die er leeft, werkt, ontspant, slaapt.. “Form follows function” is ook ons adagium.

Toepassingen

Lichtstudie / Lichtontwerp

Fosfari heeft bijna 20 jaar ervaring in het ondersteunen van architecten, ontwerpers en ingenieurs bij het realiseren van hun projecten. Het ontwerpteam van Fosfari heeft meer dan 50 jaar gecombineerde ervaring in de verlichtingsindustrie. We helpen architecten, ontwerpers en planners bij het realiseren van projecteisen vanaf de conceptfase, of adviseren over de beste armaturen en oplossingen om de gewenste lichteffecten te bekomen binnen de beperkingen van een bepaalde toepassing. 

88107988810798

More info

tags: Lichtexperts – Straatverlichting – Veiligheidsverlichting – Verlichting Van Kunst – Huisverlichting – 

Wenst u meer info over lichtstudies kijk dan vlug op https://www.fosfari.be/nl | Lichtstudies

Verlichting | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Lichtstudies

light unit winkel advies interieur realisaties contact eshop menu ga naar winkel what unit light unit assortiment verlichting interieur cashandcarry lichtlabo advies lichtadvies lichtstudie interieuradvies omschakeling naar led expertise bb service levering aan huis twee jaar garantie installatie verlichting contact eshop volg ons op facebook volg ons op instagram bekijk onze bedrijfsfilm volg ons op twitter top geert zaakvoerder met het juiste licht op de juiste plaats verhogen we je leefcomfort. Lichtbegeleiding op maat wil je een lichtstudie of wil je lichtadvies zowel particulieren als professionelen kunnen voor beide bij ons terecht. Het verschil in een notendop voor een bestaande woning met bestaande lichtpunten krijg je lichtadvies. Zijn de lichtpunten nog niet ingepland bij een nieuwbouwwoning of renovatie dan maken we een lichtstudie. Lichtstudie lichtadvies tarieven dienstprijs lichtadvies gratis studie voor ruimte studie voor een gemiddelde gezinswoning of appartement studie voor commercile ruimtes en woningen gecombineerd met profe.

wat hoe waar projecten hoe licht plannen is een zaak van inleven in uw project wensen en budget wij zijn dan ook stuk voor stuk onderlegd in het opmaken van de meest passende eigentijdse en tijdloze lichtvoorstellen voor uw project lichtstudies schatting aanvragen u werkt samen met een door ons gekend installateur alle gesprekken voorstellen foto offertes en een nabespreking zijn uiteraard gratis en vrijblijvend. u wenst zelf te installeren of uw keuze voor installateur ligt nog niet vast voor u bestaat er een betalende lichtstudie inclusief btw. Dit staat borg voor onze maximale inzet bij besprekingen en de opmaak van uw lichtstudie. Deze studiekost wordt in mindering gebracht bij facturatiebedrag van minimum exclusief btw. via een architect zonder dat de installateur reeds gekend is opmaak van een lichtstudie euro incl. Btw . Deze studiekost wordt pas gefactureerd maanden na datum studie in het geval er tegen die datum geen bestelling van euro excl. Btw facturatiebedrag werd geplaatst. een lichtadvies met fotoofferte bezoek ter plaat.

Kennisgeving over Lichtstudies

menu realisaties nieuws over ons elektronica domotica systeem led verlichting voor thuis voor kantoor voor de werkplaats powerled en inbouwarmaturen lichtstudie contact electronica domotica led verlichting voor thuis voor kantoor voor de werkplaats powerled en inbouwarmaturen lichtstudie realisaties nieuws over ons contact the gallery was not found xf lichtstudie lichtstudie lichtstudie lichtstudie wil je de perfecte lichtinval thuis of op kantoor of door winkelverlichting je producten perfect tot z n recht laten komen laat ons dan een professionele lichtstudie voor je maken Selectie over lichtstudies Zo kan je optimaal genieten van een klare kijk op de zaak. Lees verder zoeken naar zoeken alfa sprint service b.v.b.a. Hoofdgebouw blokstraat b lede belgi kantoren termurenlaan b erembodegem belgi tel mail infoalfasprint.be be .. Over alfa sprint elektronica domotica systeem led verlichting voor thuis led verlichting voor kantoor led verlichting voor .