Menu Sluiten

Parkeergarage Verlichting

Fosfari helpt u bij het vinden van de juiste verlichting voor uw project. Met ons gepassioneerd team van productspecialisten, grafische vormgevers, interieurarchitecten en lichtontwerpers plaatsen we de ruimte in het gepaste licht.

Fosfari helpt u bij het vinden van de juiste verlichting voor uw project.

Werken met licht is puur specialistenwerk. Dat weten we bij Fosfari als geen ander en daarom maakt onze expertise het verschil. Met ons gepassioneerd team van productspecialisten, lichtontwerpers en technisch ondersteuners plaatsen we uw ruimte in het gepaste licht.

Met het gepaste licht maken we een ruimte groter, kleiner, veiliger, gezelliger. Van woning naar kantoor of fabriekshal, van dorpsplein of station. Elke omgeving vraagt om haar eigen lichtplan. We volgen daarbij een duidelijke filosofie: niet de lichtbron zelf is doorslaggevend, maar wel het effect ervan op diegene die er leeft, werkt, ontspant, slaapt.. “Form follows function” is ook ons adagium.

Toepassingen

Lichtstudie / Lichtontwerp

Fosfari heeft bijna 20 jaar ervaring in het ondersteunen van architecten, ontwerpers en ingenieurs bij het realiseren van hun projecten. Het ontwerpteam van Fosfari heeft meer dan 50 jaar gecombineerde ervaring in de verlichtingsindustrie. We helpen architecten, ontwerpers en planners bij het realiseren van projecteisen vanaf de conceptfase, of adviseren over de beste armaturen en oplossingen om de gewenste lichteffecten te bekomen binnen de beperkingen van een bepaalde toepassing. 

88107988810798

More info

tags: Lichtexperts – Straatverlichting – Veiligheidsverlichting – Verlichting Van Kunst – Huisverlichting – 

Wenst u meer info over parkeergarage verlichting kijk dan vlug op https://www.fosfari.be/nl | Parkeergarage Verlichting

Verlichting | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Parkeergarage verlichting

overslaan en naar de inhoud gaan valumax advies studie toelevering zoekveld zoeken hoofdmenu home advies studie verkoop secundair menu over valumax parkeergarage verlichting : vind meer info hier Privacyverklaring u bent hier home over valumax. Na jarenlang aan de slag geweest te zijn bij toonaangevende verlichtingsfabrikanten in belgi besloot valre bers in om als zelfstandig verlichtingsadviseur en toeleveringsbedrijf te starten. Valumax bvba werd in opgericht. In de beginjaren werd hoofdzakelijk de verlichting van het zweedse fagerhult verdeeld maar gaandeweg heeft valumax zich gespecialiseerd in onder andere het produceren van kleinere volumes ledverlichting voor niche markten zoals parkeergarages magazijnen speciale verlichtingstoepassingen zoals extra hoge ateliers koel en vriesinstallaties. Ondertussen kunnen we voor zowat iedere verlichtingsbehoefte een geschikte oplossing aanbieden. Als installateur of zelfinstallerend bedrijf moet je voor advies studie of verkoop zeker bij valumax zijn. Valumax bvba steenweg heers te.

adk bvba a. De keersmaecker bvba home verwarming sanitair warmtepompen elektriciteitswerken verlichting domotica parlofonie onderhoud route contact verlichting voor het plaatsen of vervangen van spotjes verlichting in uw woning of van grote aantallen verlichting industrieel kunnen wij u zeker van dienst zijn De toekomst over parkeergarage verlichting Onze firma staat oa in voor het plaatsen van verlichting in de parkeergarages te antwerpen. Merken philips orbit delta light podium weverducre osram… .

Toelichting over Parkeergarage verlichting

ip xik nl en fr menu home over ons nieuws producten projecten downloads evenementen contact utrecht lagenoord harelbeke fietsen voetgangersbrug utrecht oktoberplein aalst centrumstraten hoeilaart fietspadverlichting leuven station haren station leiden garenmarkt putten kerkplein knokke az zeno ledline . Leddrain . Ledrail . Ledline multi rgbdmx toebehoren led technic producten ledline multi ledline multi de ledline multi is een waterdicht en slagvast lineair modulair led verlichtingssysteem met onbeperkte mogelijkheden. Het combineert verlichting regelbare ophanging en kabelgoot in profiel waardoor het ook ideaal toe te passen is als bijkomende verlichting op of in bestaande structuren of infrastructuur zoals bv brugleuningen fietstunnels …. Het grootste voordeel van de ledline multi is echter de mogelijkheid om het verlichtingsniveau volledig aan te passen aa.