Menu Sluiten

Specialisten Verlichting In Architectuur

Fosfari helpt u bij het vinden van de juiste verlichting voor uw project. Met ons gepassioneerd team van productspecialisten, grafische vormgevers, interieurarchitecten en lichtontwerpers plaatsen we de ruimte in het gepaste licht.

Fosfari helpt u bij het vinden van de juiste verlichting voor uw project.

Werken met licht is puur specialistenwerk. Dat weten we bij Fosfari als geen ander en daarom maakt onze expertise het verschil. Met ons gepassioneerd team van productspecialisten, lichtontwerpers en technisch ondersteuners plaatsen we uw ruimte in het gepaste licht.

Met het gepaste licht maken we een ruimte groter, kleiner, veiliger, gezelliger. Van woning naar kantoor of fabriekshal, van dorpsplein of station. Elke omgeving vraagt om haar eigen lichtplan. We volgen daarbij een duidelijke filosofie: niet de lichtbron zelf is doorslaggevend, maar wel het effect ervan op diegene die er leeft, werkt, ontspant, slaapt.. “Form follows function” is ook ons adagium.

Toepassingen

Lichtstudie / Lichtontwerp

Fosfari heeft bijna 20 jaar ervaring in het ondersteunen van architecten, ontwerpers en ingenieurs bij het realiseren van hun projecten. Het ontwerpteam van Fosfari heeft meer dan 50 jaar gecombineerde ervaring in de verlichtingsindustrie. We helpen architecten, ontwerpers en planners bij het realiseren van projecteisen vanaf de conceptfase, of adviseren over de beste armaturen en oplossingen om de gewenste lichteffecten te bekomen binnen de beperkingen van een bepaalde toepassing. 

88107988810798

More info

tags: Lichtexperts – Straatverlichting – Veiligheidsverlichting – Verlichting Van Kunst – Huisverlichting – 

Wenst u meer info over specialisten verlichting in architectuur kijk dan vlug op https://www.fosfari.be/nl | Specialisten Verlichting In Architectuur

Verlichting | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Specialisten verlichting in architectuur

home ontwerp aanleg onderhoud galerij contact view as tablet phone tuinarchitectuur flora een professionele uitvoering van uw plannen als groenspecialisten zijn bomen struiken en planten bij ons natuurlijk in goede handen. Maar als professioneel tuinaanlegger staan wij ook garant voor de correcte uitvoering van terrassen elektriciteitswerken tuinberegening tuinhuizen vijvers zwembaden … Grondwerken en terreinprofilering een goede bovengrond en bodemstructuur zijn belangrijk voor een gezonde groei van de beplanting. Terrassen opritten en paden elektriciteitskabels wachtbuizen en andere leidingen worden best samen met uw tuin en terras aangelegd. Bomen hagen gazon en planten afhankelijk van uw behoefte en budget planten wij hagen en bomen in grote of kleine plantmaat. Verlichting elektriciteit .

toggle navigation home contact vacatures architectuur aanleg water hout steen licht dak onderhoud welkom christophe serneels tuinen is een dynamisch bedrijf dat samen met zijn medewerkers een heel eigen kijk heeft op tuinarchitectuur specialisten verlichting in architectuur leverancier Het bedrijf werd opgericht in en heeft hierdoor een brede waaier aan projectervaring en kennis opgebouwd. Wij creeumlren originele tuinen en groenprojecten doorheen elk seizoen elk met zijn eigen kenmerken en eigenschappen. Er wordt steeds vertrokken vanuit de architectuur van de woning de omgeving en de beleving waarbij esthetiek en functionaliteit hand in hand gaan Een keuze maken in specialisten verlichting in architectuur Samen met u trachten wij onze handtekening in de natuur te plaatsen. U kan bij ons terecht voor tuinontwerpen groenaanleg beplantingen in alle maten houtconstructies terrass.

Het domein van Specialisten verlichting in architectuur

home stabiliteit technieken projectcordinatie referenties nieuw voedingsindustrie industrile projecten kantoren appartementen privwoningen diverse over ons team historiek contact eletter menu technieken voor industrie kantoren en residentieeumll industrile complexen maar ook kantoren appartementen en privwoningen zitten vol moderne technologie. Alleen gespecialiseerde ingenieurs kunnen vandaag de dag nog sporen met de razendsnelle evolutie ter zake. Studiebureau vangheluwe heeft alle specialisten in huis voor perfect advies gefundeerde studies en sluitende lastenboeken voor de meest specifieke technische uitrusting op het vlak van elektriciteit verlichting laagspanning midden.