Menu Sluiten

Specialisten Verlichting

Fosfari helpt u bij het vinden van de juiste verlichting voor uw project. Met ons gepassioneerd team van productspecialisten, grafische vormgevers, interieurarchitecten en lichtontwerpers plaatsen we de ruimte in het gepaste licht.

Fosfari helpt u bij het vinden van de juiste verlichting voor uw project.

Werken met licht is puur specialistenwerk. Dat weten we bij Fosfari als geen ander en daarom maakt onze expertise het verschil. Met ons gepassioneerd team van productspecialisten, lichtontwerpers en technisch ondersteuners plaatsen we uw ruimte in het gepaste licht.

Met het gepaste licht maken we een ruimte groter, kleiner, veiliger, gezelliger. Van woning naar kantoor of fabriekshal, van dorpsplein of station. Elke omgeving vraagt om haar eigen lichtplan. We volgen daarbij een duidelijke filosofie: niet de lichtbron zelf is doorslaggevend, maar wel het effect ervan op diegene die er leeft, werkt, ontspant, slaapt.. “Form follows function” is ook ons adagium.

Toepassingen

Lichtstudie / Lichtontwerp

Fosfari heeft bijna 20 jaar ervaring in het ondersteunen van architecten, ontwerpers en ingenieurs bij het realiseren van hun projecten. Het ontwerpteam van Fosfari heeft meer dan 50 jaar gecombineerde ervaring in de verlichtingsindustrie. We helpen architecten, ontwerpers en planners bij het realiseren van projecteisen vanaf de conceptfase, of adviseren over de beste armaturen en oplossingen om de gewenste lichteffecten te bekomen binnen de beperkingen van een bepaalde toepassing. 

88107988810798

More info

tags: Lichtexperts – Straatverlichting – Veiligheidsverlichting – Verlichting Van Kunst – Huisverlichting – 

Wenst u meer info over specialisten verlichting kijk dan vlug op https://www.fosfari.be/nl | Specialisten Verlichting

Verlichting | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Specialisten verlichting

electro verhelst bespaar tijd en geld n aannemer voor uw elektricteit sanitair verwarming ventilatie en zonnepanelen begin elektriciteit verwarming sanitair ventilatie zonnepanelen asbuilt plan contact elektriciteit domotica op weg naar huis bestuur je de verwarming laat je je bad vollopen en schakel je de sfeerverlichting aan. Wij maken uw wildste dromen waar op vlak van domotica. Informeer naar alle mogelijkheden. Videofonie parlofoon of videofoon altijd handig om meer te weten over wie aan de deur staat specialisten verlichting zijn in trek Wij installeren uw systeem op maat gaande van particuliere woningen bedrijf tot installaties voor flatgebouwen. Toegangscontrole een kwalitatieve en veilige poortautomatisatie vraagt om een goed merk wij werken uitsluitend met topkwaliteit. Diverse bedieningsmogelijkheden informeer ook naar onze andere toegangscontrolesystemen. Verlichting de afdeling verlichting adviseert ontwerpt en installeert verlichtingsoplossingen op maat. Laat u adviseren door onze specialisten. Schakelmateriaal gespecialiseerd in plaats.

home wie we zijn onze referenties jobs depannage contact menu home wie we zijn onze referenties jobs depannage contact electrotechnical electricity hvac wie we zijn waarom akotech professioneel akotech electro biedt u professionele kwaliteitsdiensten voor alle soorten elektrische en elektrische werkzaamheden van de kleinste renovatie tot de installatie van een complete installatie. Ervaring akotech electro brengt dankzij zijn vele specialisten ervaring samen in de activiteit elektrotechniek en elektrotechniek. Internationaal vandaag stelt ons bedrijf akotech electro zijn ervaring en vaardigheden ten dienste van uw project in belgi en tsjechi ons professionele werk probleemoplossing het is verstandiger om een professionele elektricien te bellen die weet wat hij moet doen en wat hij moet doen om veilig te werken. Voordat u een elektricien in huis haalt moet u weten of er een stroomstoring is in uw huis of bij uw buren of dat de hele buurt geen stroom heeft. De elektricien kijkt alle.

Interesse in Specialisten verlichting

home wat doen wij realisaties contact home wat doen wij realisaties contact main menu home wat doen wij realisaties contact verlichting verlichting bij u thuis of op kantoor.. Binnen en buitenverlichting steek u licht op bij dsew bij keuze van de perfecte verlichtingskeuze werken we met de fabrikant architect interieurontwerper installateur en bouwheer nauw samenwerken op het vlak van verlichting De toekomst over specialisten verlichting Dsew brengt u tevens op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends uit de verlichtingswereld. Bij een bezoek aan n van onze partners in de verlichtingswinkel geven onze lichtspecialisten u graag een persoonlijk advies. Dsew werkt samen met de elektrogroothandel rexel lightlab in nauwe samenspraak met u als klant de lichtplannen uit bij nieuwbouw en renovaties en houden natuurlijk rekening met uw smaak en wens. Voor het bespreken van een lichtstudie maakt u best op voorhand een afspraak. Lightlab bestaat uit professionele lichtspecialisten die met hun kennis en capaciteit uw ruimte optimaal weten te verlichten. Onze website laat realisaties zien die getui.