Menu Sluiten

Verlichting In Architectuur

Fosfari helpt u bij het vinden van de juiste verlichting voor uw project. Met ons gepassioneerd team van productspecialisten, grafische vormgevers, interieurarchitecten en lichtontwerpers plaatsen we de ruimte in het gepaste licht.

Fosfari helpt u bij het vinden van de juiste verlichting voor uw project.

Werken met licht is puur specialistenwerk. Dat weten we bij Fosfari als geen ander en daarom maakt onze expertise het verschil. Met ons gepassioneerd team van productspecialisten, lichtontwerpers en technisch ondersteuners plaatsen we uw ruimte in het gepaste licht.

Met het gepaste licht maken we een ruimte groter, kleiner, veiliger, gezelliger. Van woning naar kantoor of fabriekshal, van dorpsplein of station. Elke omgeving vraagt om haar eigen lichtplan. We volgen daarbij een duidelijke filosofie: niet de lichtbron zelf is doorslaggevend, maar wel het effect ervan op diegene die er leeft, werkt, ontspant, slaapt.. “Form follows function” is ook ons adagium.

Toepassingen

Lichtstudie / Lichtontwerp

Fosfari heeft bijna 20 jaar ervaring in het ondersteunen van architecten, ontwerpers en ingenieurs bij het realiseren van hun projecten. Het ontwerpteam van Fosfari heeft meer dan 50 jaar gecombineerde ervaring in de verlichtingsindustrie. We helpen architecten, ontwerpers en planners bij het realiseren van projecteisen vanaf de conceptfase, of adviseren over de beste armaturen en oplossingen om de gewenste lichteffecten te bekomen binnen de beperkingen van een bepaalde toepassing. 

88107988810798

More info

tags: Lichtexperts – Straatverlichting – Veiligheidsverlichting – Verlichting Van Kunst – Huisverlichting – 

Wenst u meer info over verlichting in architectuur kijk dan vlug op https://www.fosfari.be/nl | Verlichting In Architectuur

Verlichting | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Verlichting in architectuur

skip to content fr nl en search for home merken projecten toepassingen nieuws over ons contact eboutique menu over ons inhoud ideen eerst de vorm instrumenten volgt verlichting in architectuur kostenraming Hugo neumann is vooral een studiebureau in verlichting. Onze eerste zorg bestaat erin de aard van het project te verstaan en de noden en wensen te identificeren. Daarna komt onze inbreng en creren wij meerwaarde voor het project. Deze meerwaarde uit zich op verschillende wijze meestal een gepast en specifiek antwoord op een specifiek gebruik in een specifieke locatie een duurzame oplossing in de tijd een rationalisatie van onderhoud en energieverbruik een optische kwaliteit een rationeel lichtcontrolesysteem enz. Soms met een onverwachte oplossing die geboden wordt met kunstlischt. Wij weten wat je kan bereiken met kunstlicht en hoe het te doen. Onze studies worden gedocumenteerd met professionele lichtberekeningen en architecturale inplantingen in relux dialux autocad. Adviesbureau voor verlichtingson.

producten projecten licht plannen contact myerco downloads overige onderwerpen producten projecten licht plannen contact myerco downloads onderneming carrire services inspiratie contact terug contact advies seminars en evenementen carrire pers abonneer u op de newsletter offerte aanvragen myerco terug myerco met uw kosteloos myerco account kunt u artikelen noteren productlijsten voor uw projecten aanmaken en offertes aanvragen. Bovendien heeft u continu toegang tot alle erco media in het downloadgedeelte. Aanmelden u hebt artikelen in uw aantekenlijst naar aantekenlijst offerte aanvragen downloads terug downloads alle media catalogus productbrochures publicatie en brochures algemene planningsgegevens technische omgeving terug technische omgeving globale standaard vv hzhz deutsch english espaol franais italiano svenska nederlands standaard vs canada v hz v hz english usa can wij tonen u onze inhoud in het nederlands. Productgegev.

Meer informatie over Verlichting in architectuur

.. Infoelecdvc.be home activiteiten certificering referenties vacatures contact select page lichtarchitectuur elec d.v.c. N.v. Kan u alle soorten verlichting op maat presenteren. Ons bedrijf biedt u oplossingen en nieuwe ideen op het gebied van lichtarchitectuur zoals het aanstralen en of verlichten van gevels kunstwerken sportvelden en parkings. Hierbij wordt steeds gewerkt met de nieuwste technologien zoals led verlichting. In samenspraak met de opdrachtgever wordt er een uitgebreid lichtplan en lichtstudie op maat van uw verwachtingen opgemaakt. Ook met de kerstperiode kan men bij ons terecht voor de installatie en verhuren van sfeerverlichting en kerstverlichting. Wij hebben kennis over het uitgebreide assortiment van professionele verlichtingsproducten en werken dan ook nauw samen met diverse leveranciers Onze aanbeveling m.b.t. verlichting in architectuur elecdvc nv sa design by jdbit.