Menu Sluiten

Verlichting Van Distributiecentra

Fosfari helpt u bij het vinden van de juiste verlichting voor uw project. Met ons gepassioneerd team van productspecialisten, grafische vormgevers, interieurarchitecten en lichtontwerpers plaatsen we de ruimte in het gepaste licht.

Fosfari helpt u bij het vinden van de juiste verlichting voor uw project.

Werken met licht is puur specialistenwerk. Dat weten we bij Fosfari als geen ander en daarom maakt onze expertise het verschil. Met ons gepassioneerd team van productspecialisten, lichtontwerpers en technisch ondersteuners plaatsen we uw ruimte in het gepaste licht.

Met het gepaste licht maken we een ruimte groter, kleiner, veiliger, gezelliger. Van woning naar kantoor of fabriekshal, van dorpsplein of station. Elke omgeving vraagt om haar eigen lichtplan. We volgen daarbij een duidelijke filosofie: niet de lichtbron zelf is doorslaggevend, maar wel het effect ervan op diegene die er leeft, werkt, ontspant, slaapt.. “Form follows function” is ook ons adagium.

Toepassingen

Lichtstudie / Lichtontwerp

Fosfari heeft bijna 20 jaar ervaring in het ondersteunen van architecten, ontwerpers en ingenieurs bij het realiseren van hun projecten. Het ontwerpteam van Fosfari heeft meer dan 50 jaar gecombineerde ervaring in de verlichtingsindustrie. We helpen architecten, ontwerpers en planners bij het realiseren van projecteisen vanaf de conceptfase, of adviseren over de beste armaturen en oplossingen om de gewenste lichteffecten te bekomen binnen de beperkingen van een bepaalde toepassing. 

88107988810798

More info

tags: Lichtexperts – Straatverlichting – Veiligheidsverlichting – Verlichting Van Kunst – Huisverlichting – 

Wenst u meer info over verlichting van distributiecentra kijk dan vlug op https://www.fosfari.be/nl | Verlichting Van Distributiecentra

Verlichting | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Verlichting van distributiecentra

menu homepage about us about maes iv nederlands franccedilais siemens atea te herentals bonarphormiumfabrics te zele novaveg te stkatelijnewaver umicore te balen verlichting van distributiecentra maatwerk en overpelt tessenderlo chemie te ham airport garden tunnelverlichting zaventem en omgevingswerken gebouwen tnt te tongeren en machelen merck eurolab te haasrode sck en vito te mol jaarlijks onderhoud belgoprocess te dessel ikea distributiecentra te winterslag arlon en zaventem milieupark indaver willebroek basf antwerpen onderhoudscontract sinds hoogwerker amp elektricien op continue basis degussa te antwerpen monsanto te antwerpen esso belgium te antwerpen bayer te antwerpen mechelse veilingen te stkatelijne waver procter amp gamble te mechelen rematt te mol socea te oe.

skip to content home diensten alarmsystemen brandbeveiliging camerabewaking thermische camerabewaking toegangscontrole werfbeveiliging track en trace mistgeneratoren beveiligingsaudit databekabeling over ons contact home diensten alarmsystemen brandbeveiliging camerabewaking thermische camerabewaking toegangscontrole werfbeveiliging track en trace mistgeneratoren beveiligingsaudit databekabeling over ons contact brandbeveiligingpeter henslegerst brandbeveiliging met de puntjes op de i uw bedrijfsgebouw optimaal beschermen tegen brand de best mogelijke brandpreventie bieden aan uw werknemers reken op icu security voor betrouwbare brandbeveiliging die binnen enkele seconden alarm slaat. Onze specialiste.

Toelichting over Verlichting van distributiecentra

home onze producten paints non paints verhuur en logistiek onze distributiecentra projecten over ons nieuws blog vacatures opleidingen events contact login nonpaints voor de professionele afwerking en meer bij ons vindt u als vakman alle verfbenodigdheden om uw professionele schilderwerken ook mooi af te werken Selectie over verlichting van distributiecentra Zowel voor raam vloer en wandbekleding als voor werkmaterialen machines en kledij kan u bij ons terecht. Sierlijsten voor de stijlvolle afwerking van uw schilderwerken. Inclusief indirecte verlichting.lees meer vloerbekleding en plinten ontdek ons ruim aanbod van tapijt tot laminaat van vloer tot plint.lees meer raamdecoratie reken op topkwaliteit voor de totaalafwerking van het interieur.lees meer wandbekleding alles voor de muur van kwaliteitsbehang tot muurstickers.lees meer lijmen uitstekende verlijming voor op de meeste ondergronden.lees meer vulmiddelen verschillende vulmiddelen ter voorbereiding van uw verdere werken.lees meer ladders en stellingen stevig veilig en met herstelbare werkhoogtes.